Om Devinix

IT är vårt DNA

Devinix historia sträcker sig tillbaka till 2008. Våra rötter inom IP-nätverkstjänster, datacenter och co-location har med åren utvecklats till att i huvudsak erbjuda hybrida molnlösningar, affärskritisk IT-drift, outsourcing samt diverse managerade tjänster. Kort och gott – vi kan IT.

Genom utvecklandet av vår egen driftsplattform och redundanta fibernätverk, som sträcker sig över tre datacenter i Stockholmsområdet, kan vi garantera en IT-miljö för våra kunder som få andra aktörer kan matcha. Kom förbi vårt kontor i Kista och diskutera IT med oss! Våra datacenter återfinns i sin tur i Kista, Sköndal och Västberga.

Devinix är certifierade enligt standarden ISO 27001, ledningssystem för informationssäkerhet.

Certifieringsmärke_ISOIEC27001

Vad gör Devinix?

Egentligen det mesta som berör modern IT-drift. Till oss vänder sig organisationer från alla typer av branscher som efterfrågar hjälp med att underhålla och utveckla sina IT-plattformar. Många gånger levererar vi kundanpassade hybridlösningar som ser till att verksamhetens olika molntjänster och annan infrastruktur samspelar på ett korrekt sätt. Vi säkerställer att ert IT-system alltid fungerar som det ska.

Vår vision

Miljö, Människor, Integritet och Innovation – fyra värdeord som genomsyrar allt vi gör och står för. Vi vill hjälpa våra kunder att skapa framtidens IT-plattformar och tjänster. Plattformar som ligger i framkant när det gäller skalbarhet och kostnadseffektivitet.