Våra samarbetspartners

 

dell-logo

Dell Technologies syfte är att driva mänskliga framsteg genom tillgång till den bästa tekniken, för människor med stora idéer runt om i världen. Under 2016 sammanslogs bolagen Dell och EMC genom den största teknologiska fusionen i historien för att bli ett gemensamt Dell Technologies. 

www.dell.com

 

hpe-logo

Hewlett Packard Enterprise är en global teknikledare med fokus på utveckling av intelligenta lösningar för att samla in, analysera och agera utifrån data – sömlöst från edge till moln. HPE möjliggör för kunder att accelerera sina affärsresultat genom nya affärsmodeller och upplevelser, både för kunder och anställda, samt bidrar till att öka den operativa effektiviteten idag och i framtiden.

www.hpe.com

 

CSP_Partner_Silver_logo

Veeam är ledande inom tillgänglighet i flera molnmiljöer och är unikt positionerad för att hjälpa kunderna med sin resa till Intelligent Data Management. Veeams produkterna är avancerade och ligger längst fram i teknikutvecklingen vad gäller hög tillgänglighet och backup inom digital infrastruktur.

www.veeam.com

 

Interxion Standard Logo

Interxion, en ledande europeisk leverantör av moln- och operatörsneutrala datacentertjänster till en lång rad kunder från sina 50 datacenter i 11 europeiska länder. Interxions energieffektiva datacenter erbjuder kunderna hög säkerhet och tillgänglighet för verksamhetskritiska applikationer.

www.interxion.com/se/

 

BenifyLogo_blue

Benify hjälper tusentals arbetsgivare att attrahera, engagera och behålla rätt kompetens med världens mest skräddarsydda medarbetarportal. Benify grundades i Sverige 2004 och har idag över en miljon användare världen över.

www.benify.se

 

OneLab-logo

OneLab är en av Nordens ledande läkarkliniker med inriktning på preventiv företagshälsovård. Vi använder den senaste tekniken för att hjälpa företag och medarbetare med dagens hälsoutmaningar direkt på arbetsplatsen eller på distans runtom i hela Europa.

www.onelab.se

 

Winningtemp erbjuder marknaden en branschunik och revolutionerande teknik för att skapa framgångsrika arbetsplatser. Detta genom att samla in och visualisera realtidsdata som beskriver personalens upplevelse av ledarskap, meningsfullhet, kontroll och glädje i arbetet.

www.winningtemp.se