Om Oss

Bakgrund
Vi har våra rötter som leverantör av IP-nätverkstjänster, datacenter, co-location och IT-drift där vi verkat sedan 2008. I slutet av 2014 såldes den egna nät- och datacenter infrastrukturen för att satsa på moderna hybrida molnlösningar tillsammans med managerade tjänster under namnet Devinix. Vi har sedan dess byggt upp en egen driftsplattform och redundant fibernätverk som sträcker sig över tre datacenter i Stockholmsområdet.

Vårt kontor finns i Kista och våra datacenter finns i Kista, Sköndal och Västberga.

Vad vi gör
Vårt hjärta finns inom IT-drift och i dess olika former. Vi ser helt enkelt till att er IT fungerar. Vi har en bred katalog av managerade tjänster där ni kan välja vad som passar ert behov bäst. Våra lösningar är ofta så kallade hybridlösningar där vi använder en kombination av olika molntjänster eller annan infrastruktur för att skapa den bästa lösningen för just er. Oavsett om era tjänster och applikationer finns i vår egen molnplattform DVXcloud eller någon annanstans hjälper vi er att säkerställa att allt fungerar som det är ska.

Vad vi vill
Vi vill hjälpa våra kunder att bygga framtidens IT plattformar och tjänster. Dessa plattformar ska vara kostnadseffektiva, skalbara och flexibla. För oss är det viktigaste att ni får den bästa lösningen baserat på era behov och krav.

Lär känna vår styrelse

Vi har försökt få in en blandning av riktigt bra människor i vår styrelse för att kunna erbjuda er bästa möjliga kompetens och trygghet.

Tim Sönderskov

Tim Sönderskov

VD

Nuvarande position:
VD

Bakgrund:
20 års erfarenhet inom IT varav 15år i ledande positioner. Tim har bland annat jobbat som Nordisk CIO för Philip Morris och har stor erfarenhet av IT management och outsourcing.

Thomas Bäckström

Thomas Bäckström

Styrelseledamot

Nuvarande position:
Försäljningschef, Telia Öppen Fiber

Bakgrund:
Thomas har 25 års erfarenhet av försäljning inom bl.a. telecom och hosting varav 15 år i ledande positioner. Startups och uppbyggnad av säljorganisationer är något Thomas jobbat mycket med under sin karriär.

Jonas Edholm

Jonas Edholm

Styrelseledamot

Nuvarande position:
CTO, Bonnier News

Bakgrund:
De senaste 15 åren har Jonas jobbat i ledande positioner inom IT. Jonas är en erfaren CIO/CTO med specialistkompetens inom IT management, IT operations och infrastruktur.

Suzan Engel

Suzan Engel

Styrelseledamot

Nuvarande position:
VP Financial Reporting & Accounting, Klarna

Bakgrund:
Suzan har lång erfarenhet inom finance och har haft ledande positioner i flera branscher under sin karriär. Hennes expertis finns främst inom accounting och controlling.

Sadik Kutlu

Sadik Kutlu

Styrelseledamot

Nuvarande position:
Advokat, Advokatbyrå NK

Bakgrund:
Sadik är medlem i advokatsamfundet i Sverige. Han driver sedan ett antal år tillbaka en egen advokatbyrå där han agerar rådgivare och biträder bolag i samband med förvärv och avyttringar samt andra affärsjuridiska frågor.

Kontakta oss för mer information

Skicka mail till oss