Microsoft Azure

Funderar ni på att migrera er IT-infrastruktur till molnet och börja använda molntjänster som Microsoft Azure eller Office 365? Vi på Devinix hjälper er gärna med denna resa och ser till att flytten till molnet sker smärtfritt så ni istället kan fokusera på er kärnverksamhet.

Vad är Microsoft Azure?

Microsoft Azure är en samling integrerade molntjänster som erbjuder ett flertal olika tjänster i form av servrar, fillagring, återställning, databaser, analyser, identitets- och åtkomsthantering, utveckling, användarhantering, backup och säkerhet. Med Azure får du friheten att skapa och distribuera var som helst, med de verktyg, program och ramverk som du vill använda. Azure innehåller över 100 tjänster med verktyg som hjälper dig att lyckas.

Azure bygger på molnbaserad databehandling av hög kvalitet och därför kan du hantera dina tjänster från var som helst i världen. Dessutom är systemet baserat på ett globalt nätverk av datacenter som ständigt växer. En plattform konstruerad på så sätt möjliggör att köra applikationer för kunder från hela världen.