Affärskritisk IT-drift

Lämna över din IT-drift till någon som kan. Vi sköter dagligen IT-driften åt ett stort antal företag och andra organisationer. Omfattningen varierar beroende på kundens individuella behov och kan innefatta tjänster som server-, applikations-, databas- och nätverksdrift.

Vissa kunder föredrar att outsourca hela sin IT-drift, medan vi i andra fall enbart sköter specifika uppgifter. Devinix långa erfarenhet inom drift, underhåll och rådgivning har gett oss en unika förståelse för vad som menas med pålitlig och affärskritisk IT-drift. Oavsett er förkunskap och behovsnivå så skräddarsyr vi en kostnadseffektiv och flexibel lösning som går hand i hand med verksamheten.

Backup – när olyckan är framme

Dagens nätmiljö ställer tyvärr högre krav än någonsin på förebyggande säkerhets- och backupåtgärder. Er känsliga data lagras tryggt i våra moderna och säkerhetsklassade datacenter. Eftersom dessa är separerade från företagets egna servrar kan vi erbjuda hela tre nivåer av backup och restore.

Med vår enkla backuptjänst kan ni snabbt och enkelt återskapa era servrar utifrån ett dataschema med överenskommen historik. Vår avancerad backup går ett antal steg längre och ser till att exempelvis applikationsdata, transaktioner och e-post inte går förlorad.

Vid risk för massiva dataförluster rekommenderas Disaster Recovery som är vår mest omfattande backuplösning. Förutom möjlighet att med extremt kort varsel återskapa systemet från avancerade backuper gör vi även regelbundna funktionstester inför dagen när en Disaster Recovery kommer att krävas.

Osäker på vad ni behöver? Kontakta oss så reder vi ut det åt er!

Drifttjänster

  • Operativsystemdrift
  • Applikationsdrift
  • Databasdrift
  • Nätverksdrift
  • Backup
  • Disaster Recovery