Skräddarsydda nätverkslösningar

Kommunikation är navet i verksamheten. Ibland kan en standardlösning räcka, men Devinix förmedlar även skräddarsydda kommunikations- och nätverkslösningar som noga följer företagets unika behov.

Behöver ni en säker internetanslutning med hög redundans eller diversitet? Via våra hypermoderna datahallar erbjuder vi så kallad Internet Access. Denna smidiga lösning kompletteras i regel även med en redundant brandvägg som är baserad på Juniper SRX beprövade brandväggar.  

Att på ett säkert, snabbt och enkelt sätt kunna skicka känslig information från plats A till B är idag en nödvändighet inom många verksamheter. Vi kallar en sådan förbindelse för Point to Point. Anslutningen kan upprättas på flera sätt, bland annat via VLAN eller MPLS.

Är avståndet längre och nätverket mer komplext? Har ni exempelvis kontor i olika städer? IP-VPN är en lösning som gör det globala lokalt genom att koppla samman flera geografiskt åtskilda platser på ett stort lokalt nätverk. Förbindelserna är självfallet krypterade, ej internetbaserade och sker helt och hållet på layer2-nivå.

Osäker på vad ni behöver? Kontakta oss så reder vi ut det åt er!